PASTA AND MORE

Recentebeoordeling


4 sterren uit 4325 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Pasta and More. Meer weten? Ontdek meer

24 jun 2024 om 1:29 Heerlijke pasta's! Ik vind het persoonlijk de beste
23 jun 2024 om 21:59 Food took 90 minutes to arrive…
23 jun 2024 om 20:16 Altijd tevreden over pasta & more! Lekkere pasta’s en pizza’s. Ook de salades altijd zeer goed. Helaas proefde het deze keer wat ‘zanderig’.
22 jun 2024 om 10:43 De Philly cheesesteak pizza is echt zo lekker! De cheesy pepperoni rolls zijn mijn absolute favoriet. Alles keurig verpakt en voor bezorgd, top!
21 jun 2024 om 20:11 Kip shoarma pizza met knoflook rand de lekkerste
19 jun 2024 om 13:30 Ik was niet zo blij om kwart over 12 besteld om half 2 was het er pas (ik neem aan dat het rond dat tijdstip niet druk) is kan mij niet voorstellen toen dacht ik ik bel maar eens 3 keer werd niet opgenomen slechte service!
19 jun 2024 om 0:24 In 1 woord… Heerlijk!
18 jun 2024 om 12:36 Salade en dressing was niet naar wens. Hoeveelheid dressing was zuinig en smakeloos.
16 jun 2024 om 20:24 Het was een grote bestelling. Duurde helaas lang voor het werd bezorgd. We kregen een fles cola cadeau voor het lange wachten. Het eten, we hadden pizza's en pasta's, was allemaal erg lekker en goed heet. Prima kwaliteit, voor herhaling vatbaar.
15 jun 2024 om 12:58 Dit is de tweede keer dat ik eten heb besteld, ik verwacht niet veel van pasta maar ben iedere keer aangenaam verrast! Het eten smaakt vers en huisgemaakt, een echte aanrader als je opzoek bent naar comfort food
11 jun 2024 om 23:36 Heerlijk gegeten!
10 jun 2024 om 21:26 Was weer super lekker